Yleisesittely

Espoon Automuseo -Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut automuseo
Bodomintie 35 • 02740 ESPOO

Meillä on paljon nähtävää koko perheelle – esillä ovat mm. noin 100 auton ja 50 mopon kokoelmat Pakankylän kartanon punagraniittinavetassa. Ihmeteltävää löytyy 1900-luvun alun ”kantti kertaa kanteista” 1960-70 -luvun enää harvemmin liikenteessä nähtyihin perheautoihin. Myös urheiluautokokoelmamme on mielenkiintoinen. Suomeen sodan jälkeen tuodut maineikkaat itä-autot venäläisistä itä-saksalaisiin muodostavat oman historiallisen ryhmänsä. Täällä voit ihailla myös amerikkalaisia ”dollarihymyjä”. Eri ikäiset voivat nostalgisesti sukeltaa menneisiin aikoihin autoihin liittyvien julisteiden, työkalujen sekä kodin esineistön kuten putkiradion ja ompelukoneiden mukana.

Museo elää vilkasta elämää järjestämällä rompetoreja sekä tapahtumia yrityksille ja kokoontumisajoja ajoneuvokerhoille. Vierailijaryhmille voimme tilauksesta järjestää opastettuja museokierroksia myös varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella.

Tiedustelut – mm. kokoontumistapahtumat, yksityistilaisuudet, ryhmävierailut aukioloaikojen ulkopuolella, museo-opastukset ja kuvaukset
sähköpostitse info(at)espoonautomuseo.com

Sijaintimme maalaisidyllisessä Pohjois-Espoossa on oivallinen retkikohde koko perheelle – vain muutaman kilometrin päässä kehä III:lta. Museolla voi ulkona nauttia kioskimme virvokkeista ja jäätelöstä tai omista eväistä.