Roverit museolla su 24.5.

Lauantaina kuulimme jälleen Ystävistä, Rover Ystävistä!
Kesken lauantain pihatöiden saimme kuulla, että Rover-harrastajat saapuvat jälleen Espoon Automuseolle seuraavana päivänä, sunnuntaina.

Rover Ystävät kokoontuvat ensin yhteislounaalle naapuriimme Kartanokylpylä Kaisankodin ravintolaan, jossa jäsenet saavat matkanjärjestäjältään lipukkeen. Lipuketta vastaan jäsen pääsee sisään Espoon Automuseoon. Yhdistys maksaa loppusumman vierailun päätteeksi.

Etupihamme on varattuna siis Rovereille, tervetuloa muutkin ihailemaan brittiautoja eri vuosikymmeniltä!

Pssst. Näin helppoa on siis järjestää kokoontumisajo – soitto vaikka tällä tavoin edellisenä iltana museokoordinaattorille p. 0400 715 555 tai museolle vaikka pari tuntia ennen saapumista ja etupiha on varattuna ajokeillenne sekä maksupuoli sovittuna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rover Ystävien kokoontuminen Espoon Automuseolla talvikaudella 2008.

Tekijä: Juha Sylberg

Mersumies ja Brittiharrastaja