Sinustako Automuseon kausityöntekijä?

Miten olisi – haluaisitko nauttia kesästäsi vanhojen ajoneuvojen ja nostalgisten tarinoiden keskellä? Vaikutu yli 100 autostamme, niiden mielenkiintoisista historioista ja ennenkaikkea päivittäin kohtaamistasi ihmisistä, museokävijöistämme!

Espoon Automuseolle haetaan kausityöntekijää, yhtä tai useampaa ke 1.6. – ke 31.8. väliselle ajalle tiistaista lauantaihin klo 11 – 17. Lisää työpaikoista mol.fi:n sivulla täällä.

Automuseolla on vuosien aikana työskennellyt hyvin erilaisia ihmisiä – eri ikäisiä naisia ja miehiä, joita kaikkia on yhdistänyt innostus tai kokemus ajoneuvoista.

Esittele itsesi  ja innostuksesi entisaikojen autoilu- ja moottoripyöräilymaailmoihin vapaamuotoisessa, ytimekkäässä hakemuksessa. Ethän unohda yhteystietojasi tai sitä, milloin voit työskennellä. Kielitaitoa tai museoalan tutkintoja enemmän arvostamme ajoneuvokokemuksiasi ja ajokorttia!

Lähetä ytimekäs hakemuksesi ma 4.4. klo 24 mennessä sähköpostitse museokoordinaattori Outi Lähteenojalle, outi.lahteenoja (at) wellender.fi.

Huhtikuussa käsittelemme hakemukset ja otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin.

Mikäli ilmenee kysyttävää, tiedustelut sähköpostitse outi.lahteenoja(at)wellender.fi.

Tekijä: Juha Sylberg

Mersumies ja Brittiharrastaja