SankarAjot 6.8.

Espoon Automuseo toivottaa kaikki kiinnostuneet SankarAjot 2016 -polkutapahtumaan. Tapahtuman järjestäjältä lisätietoa:

”On aika kaivaa teräsorimme naftaliinista, kiillottaa kromioidut haarukkamme, rasvata satulamme, öljytä ketjumme, tuulettaa jerseymme ja täyttää juomapullomme. SankarAjot on täällä!

Tahdomme tarjota oman, intoa hersyvän, suorastaa sankarillisen polkutapahtuman vanhoille teräsrunkoisille kilpureille.

Pääkallopaikkana toimii Bodom-järven jylhät maisemat, aamun alkaessa Espoon Automuseolta ja päivä jatkuu Kaisankodilla, missä sauna lämpeää ja Tapas-pöytä notkuu herkkuja.

Päivä alkaa klo 9:00 ilmoittautumisella, osallistumisnumeroiden jaolla ja Vintage-rompetorilla Espoon Automuseon pihamaalla. Museon intendentti esittelee museon velocipedit ja korjaamo-dioraman halukkaille. Sisäänpääsymaksu Espoon Automuseolle kyseisenä päivänä on 6 euroa.

Lähtölaukaus ammutaan klo 13:00.
Vapaaehtoinen 60 kilometrin reitti kulkee pitkin Espoon ja Kirkkonummen pittoreskeja maisemia, pitStoppon ottaessa paikkansa Lapinkylän Leipomossa, missä nautimme suolaiset sarvet kera särpimien. Tämän jälkeen suuntaamme emaljeeratut kevytkilpurimme takaisin kohti Bodomia ja Kaisankotia. Letkaa varjostaa huoltoauto, joka korjaamattomaksi osoittautuneen vian ilmetessä poimii epäonniset kyytiin kera velocipedien. Valmiiksi monteerattuja alumiinikehäisiä kumeja on autossa myös reservissä.

Kyseessä ei ole kilpailu, vaan vapaaehtoinen yhdessäajo, joka huipentuu maaliin, sillä jokainen sinne selvinnyt on voittaja, tai suorastaan Sankari! Parhain asu&kuljin-kokonaisuus palkitaan sekä kolminkertaisin Huraköön!-huudoin.

Ajamisen sijaan voi aikaansa viettää Espoon Automuseolla tai käydä Kaisankodilla nauttimassa virvoiketta.
Maalissa odottaa Kaisankodin tapaspöytä, sauna sekä yhteinen illanvietto musisoijineen ja palkintojenjakoineen.

tässä vielä tarkempaa infoa:

Mikä: Polkupyörätapahtuma vanhoille teräsrunkoisille kilpureille. 60 kilometrin yhteisajo pittoreskissa maalaismaisemassa, herkullinen tapaspöytä, saunomismahdollisuus, livemusiikkia, parhaan ajokokonaisuuden palkitseminen yms.

Missä: Espoon Automuseo / Kaisankoti Bodomintie 35, 02740 Espoo. Kaisankodissa tarjoushintainen yöpymismahdollisuus kaisankoti.fi

Aikataulu:6.8.2016 klo 9:00 ilmoittautuminen, osallistumisnumeroiden jako, pyöräosa-kirppis, museokierros,

Klo 13:00. Startti 60 kilometrin yhteisajoreitille, välistoppi ja huikopala Lapinkylän Leipomossa. Maalissa viimeistään klo 17:00

Hinta: 33 euroa, sisältää osallistumismaksun, museon sisäänpääsyn, välietapin pikkusuolaisen, tapas-illallisen, saunan ja SankarAjot-tuotekassin.

Maksu ennen 1.7. tilille FI24 5790 0920 0525 48 / Saatteeksi Sankarajot ja oma nimi.

Lisäinfo: fb: Sankarajot 2016, www.monivaihde.net tai puhelimitse Jani Lepistö 050-308 5871 // Tuomo Saarinen 040-769 3163″

Tekijä: Juha Sylberg

Mersumies ja Brittiharrastaja